Valtakunnan suurimmat radiokanavat huomio: kesähittiäänestyksenne ovat silkkaa skeidaa. Kesän kuuminta kappaletta ei valita vaaliuurnilla, vaan etkoilla, jatkoilla, terasseilla, puistoissa ja kansalaisten omissa soittimissa.

Vaihtoehtona Cheekille meikäläinen ajatteli vetää sokan irti, ja esitellä muutamia omia suosikkejani. Teemana tällä kertaa imelyys.

1) Dante: Next To You

Next To You veti ensimmäisen kuuntelukerran jälkeen hiljaiseksi, mutta sisällä kuohui. Clarence Carterin muutama vuosikymmen sitten tehtailema biisi taipuu The Concretesista tutun Dante Kinnusen käsissä omaan, eteeriseen muottiinsa.

Kappaleen huuruinen kasaritunnelma lamauttaa aivotoiminnan ja pakottaa kumartamaan Tukholman suuntaan.

2) Summer Heart: I Wanna Go

Chillwave joko toimii tai se ei toimi, ja useimmiten se vain vituttaa. Liekö vallitsevalla vuodenajalla tai ruotsalaisuudella jotakin vaikutusta, mutta Summer Heartin kanssa pääsin samoille aaltopituuksille ensikuulemalta.

I Wanna Gon pumppaava rytmi hytkyttää ja heittää hymyn huulille. Lisää kesäfiilistä kannattaa hakea David Alexanderinakin tunnetun muusikon kokopitkiltä.

3) Ansiktet: Äckligt

Ruotsin ylistämiseksihän se tämäkin postaus meni. Lista ei ole kuitenkaan valmis ilman Ansiktetita, sillä Äckligtiä ällömpää kappaletta ei ole tämän vuosikymmenen puolella tehty.

Lisää kesähittejä tulossa myöhemmin, upota sillä välin omat suosikkisi kommenttilootaan!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s