Pläkä ja universumin törkeimmät arskat

han1

Ihailen tässä maailmassa ehkä eniten ihmisiä, jotka uskaltavat toteuttaa uhkarohkeimpiakin visioitaan. Sieluja, joilla on rohkeutta takki täynnä.

Sellaisia ovat Pläkän perustajat, Tommi ja Masi-Pekka. Eräs hyvän maun tunteva blogin lukija vinkkaili kahden luokanopettajan perustamsta nettikaupasta loppusyksystä ja siitä lähtien olen fiilistellyt mahdollisuutta tilata suosikkimerkkieni kledjuja Suomesta käsin.

Pläkän valikoima koostuu blogissakin useaan otteeseen vilahtaneiden pohjoismaisten suunnittelijoiden mallistoista ja edustettuina ovat niin Norse Projects, Han Kjøbenhavn kuin kotimainen Purjebägit.

han2

Olen kuolannut Kjøbenhavnin aurinkolaseja muutaman tovin, mutta arskoja on ikävämpi tilata pitkän matkan takaa sovittamatta. Pläkässä ne kuitenkin odottivat, Timelessit rivolla kelta-mustalla värityksellä.

Odotus päättyi pari viikkoa sitten, kun tapasin Tommin Helsingissä ja sain vihdoin lunastettua aurinkolasit itselleni.

Kakkulat ovat peittäneet silmiä jo lukuisaan otteeseen ja pakko sanoa, että tällaiset statement-lasit ovat yksi parhaita asusteostoksiani ikinä. Räikeät pokat kiinnittävät huomiota vähän joka puolella, mutta samanaikaisesti ne piristävät sekä asua että fiilistä kiitettävällä tavalla.

Toivonkin pitkää ikää Pläkälle ja yritän väistellä tänään alkaneita välikauden alennusmyyntejä.

han3

Ja tässä kuvassa koetan demonstroida lasien kokoa heikosti onnistuen. Mutta ovat siis vähän snadimmat kuin Ray Banin Wayfarerit.

Photos: Tomi Mustikka

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s