lontootuliaiset1

Viimeinen Lontoota käsittelevä postaus olisi tässä. Kaupungin kaupat on nyt käyty läpi ja katumuodin virtauksiin sukellettu, joten taitaa on varmasti ihan viisasta esitellä lopuksi, millaista materiaa matkalta tarttui mukaan.

lontootuliaiset2

Lähdin reissuun sillä ajatuksella, että matkalaukussa tulee olla paluumatkalla joko keltainen tai vahakankainen takki. Ja niinhän siinä kävi, että Barbourin klassikkorotsi (1) löytyi lopulta eräästä vintage-liikkeestä. Käytetyllä takilla oli edelleen melkoisesti hintaa, mutta verrattuna Suomen hintoihin säästin sievoisen summan.

Worlandin jämäkkä t-paita (2) on meikäläisen panos paisley-trendiin. Tyylipuhdas kuvio toistuu rintataskun lisäksi myös hihoissa, mikäli niitä käärii kerran tai pari.

lontootuliaiset3

Alkuperäinen suunnitelmani oli ostaa Folkin avainnauha (3) jo viime jouluna, mutta en ikinä päässyt nettikauppan kassalle asti. Ehkä reissun käytännöllisin ostos, sillä avaimet eivät ole kadonneet vielä kertaakaan reissun jälkeen, mikä on krooniselle unohtelijalle pienoinen ihme.

Olisin voinut ostaa Mujista lähes koko valikoiman, mutta lopulta paperikassiin päätyi pari tuoksukynttilää ja maailman paras penaali (4). Repun pohjalla pyörineet lempparikynät pääsivät arvoiseensa talteen.

Samaan penaaliin päätyi myös Monoclesta ostettu kuulakärkikynä (5), jota olen ihaillut joka päivä vähintään pari tuntia. Ja joo, saa ihmetellä, miksi joku esittelee kynää blogissaan, mutta minkäs fanipoika itselleen voi.

lontootuliaiset4

Lontoo oli nyt totta vie tässä ja tällä hetkellä meikä tuulettaa sille, että onnistuin kuluttamaan kerrankin järkevästi jossain maailman kolkassa.

Mitä bändejä lontoolaiset kuuntelevat just nyt? Se selviää Echoesista

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s