Fiksu vinkki suurkaupunkiin matkaavalle: ottakaa asioista selvää etukäteen.

Toinen vaihtoehto on lähteä soitellen sotaan ja yrittää pohtia paikan päällä kuumeisesti, mitä oikein tahtoisikaan nähdä. Onni on kuitenkin omistaa kaupunkiin asettautunut ystävä, joka tiesi täsmälleen, minne tahdoin mennä.

Nyt on minun vuoroni jakaa iloa eteenpäin ja kertoa kaupoista, jotka aiheuttivat hikoilua, sydämentykytystä ja syviä huokailuja. Ensimmäisenä vuorossa The Old Truman Breweryn hoodit.

lontoovinkit1

Folk, 11 Dray Walk

Pyhiinvaellus Folkin myymälään oli ehkä ainoa tavoite, jonka olin matkalleni asettanut. Ja kyllä, kauppa lunasti kaikki odotukset. Lontoolainen brändi edustaa heritage-trendin tyylipuhtainta silmää ja viettettyäni tiloissa epäilyttävän pitkän ajan päätin, että Folk pitää saada Suomeen hinnalla millä hyvänsä.

lontoovinkit2

Number Six, 6 Dray Walk

Number Sixiä voisi kuvailla Lontoon Beamhilliksi, jonka tuotevalikoima painottuu rutkasti enemmän heritageen. Liikkeen esillepano on väljää ja linjakasta, mutta merkkien määrä aiheutti ähkyä. Barbourin, Our Legacyn, Penfieldin, Velourin ja Mark McNairyn ystäville pakollinen pysähdyspaikka.Ja hei, sieltä saa Vanishing Elephantia.

lontoovinkit3

Son of a Stag, 9 Dray Walk

Son of a Stagin jälkeen Carlings näyttää mitättömältä. Denimiin erikoistunut kauppa erosi saman kadun muista liikkeistä tummanpuhuvalla sisustuksellaan ja persoonallisella merkkivalikoimallaan.

Red Wing Shoesin, Edwinin, Spellboundin ja Gloverallin kamat saivat joka tapauksessa kaihoisia katseita osakseen.

Kuvat 12 ja 3.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s