gyakasou1.png

Pitkäaikainen haaveeni on ollut ostaa juoksutrikoot. Uudet lenkkitossut, tuulitakit ja muutkin vermeet kelpaisivat, mutta olen aivan varma siitä, että urheilumaailman megginssit jalassa askel olisi tuhat kertaa kevyempi.

Japanilaiset merkit ovat tainneet hallita viime aikoina uusien materiaalien ja pikkutarkan suunnittelun kenttää. Ei olekaan ihme, että tämän postauksen kuvat ovat peräisin Niken ja Undercoverin Jun Takahashin Nike x Undercover Gyakusou-mallistosta.

Linjan vaatteet näyttävät tarkkaan suunnitelluilta, eikä hienovaraista supersankarifiilistä henkivissä kuvioinneissakaan ole mitään vikaa. Yhteistyön tavoitteena oli kehittää juoksukamppeita, jotka toimivat tyylin ja toimivuuden tasapainossa ja hyvin ollaan nähtävästi onnistuttu.

gyakusou2

Rajoitettu UNDERCOVER x Nike GYAKUSOU -mallisto tulee myyntiin ainakin End Clothingiin tulevana perjantaina.

Kuvat täältä

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s