Alkuperäinen tarkoitukseni oli esitellä tänään jotain tatuointeihin liittyvää, mutta erään elintärkeän linkin katoaminen siirsi juttua myöhemmäksi. Siksi voinkin jatkaa siitä mihin eilen jäätiin, eli Mjölkistä.

mjölkaw_1

Lars Stotenin johtama vaatemerkki toimii New Yorkissa hyödyntäen vanhoja käsityöperinteitä. Jokainen kenkäpari valmistetaan käsin kustomointimahdollisuudella, vöiden metalliosat tulevat paikalliselta metallivalmistajalta ja lähes kaikki käytetty nahka on vintagea.

Näillä puheilla syksyn ja talven malliston on pakko näyttää pirun kovalta ja niin se vain tekeekin. Itse iskin silmäni kivuliaimmin näihin alla olevan kuvan yhdistelmiin. Kotiuttaisin mieluusti jokaikisen vaatekappaleen ja eteenkin tuon valkoisen neuleen.

mjölkaw_2mjölkaw_3

Vaatteiden lisäksi Mjölkiltä löytyy myös kaikennäköistä ja -kokoista tarviketta. Reput tulivat jo mainituiksi, viltinkantohihna on neroutta (tosin kallista sellaista) ja New York -viltti maailman hienoin.

Semmosta.

Kuvat täältä.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s