Jos olisin saanut viime päivinä itse päättää, en olisi jaksanut pukea aamuisin mitään päälleni tai vaihtoehtoisesti olisin pitänyt samoja vaatteita päivästä toiseen. Pukeutuminen ei ole vain jaksanut kiinnostaa lainkaan ja omat vaatteet ovat olleet lähinnä perseestä.

Eilen päädyin lähes yhtä vastahakoisesti Chromeon keikalle Tavastialle, jolloin elämän realiteetit muistuttivat jälleen olemassaolostaan. Dave-P veti nimittäin täydellisyyttä hipovassa rokkihabituksessaan sen kaltaista showta, että heikompaa hirvitti.

daveone_1

Nyt onkin hakusessa ikuisesti saavuttamattomissa oleva nahkatakki, ne täydelliset farkut (joita on tällaiselle rimppakintulle mahdoton löytää – siitä tuloksena denimiä pursuileva vaatekaappi) ja lisää valkoisia t-paitoja. Eikä haittaisi, mikäli suonissa alkaisi yhtäkkiä virrata hivenen ranskalaista verta.

Ja tiedoksi kaikille Prince-faneille: Chromeo oli taatusti kovempi kuin viiksekäs kääpiö. No lukekaa vaikka täältä.

daveone_2

Kuvat: 1 ja 2

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s