Alennusmyynnit ovat omalta osaltani päättyneet. Löysin kaksi käyttövaatetta, yhden erikoisemman paidan sekä kauan kaivatun baarilompakon. Ensimmäisen satsin näittekin jo täällä, ja loput esittelen, kunhan saan revittyä ne päältäni pois.

Jos kylpisin rahoissani, saattaisin vielä ratketa Très Bienin alennusmyyntien seuraaviin tuotteisiin:

sperry_bandofoutsiders

Olen elänyt jo pitkään siinä uskossa, että Band of Outsiders, yhteistyössä Sperryn kanssa, ei enää valmista kuvassa näkyviä purjehduskenkiä. Trés Bieniltä niitä tuntui ainakin vielä löytyvän ja vielä kaikissa parhaissa väreissä.

Viime aikojen hasardien nettikaupoista tehtyjen kenkätilausten jälkeen, en toisaalta edes uskaltaisi tilata noinkin kallisarvoisia kenkiä. Tietääkö joku shoppailuholisti, löytyykö näitä kenkiä mistään päin Helsinkiä?

ourlegacy_knit

Olen metsästänyt alkuvuodesta lähtien kermanvalkoista palmikkoneuletta. Wood Wood osui melkein oikeaan, Gant Ruggerin versio oli loppu lähes kaikkialta ja Our Legacyn kappaleen löysin vasta äskettäin.

Metsästys jatkuu kuitenkin vielä, sillä yllä oleva neule todennäköisesti loppuu ennen rahapussin täyttymistä.

dvn_tote.jpg

Sandqvistin Herr Judit -kassi on pyörinyt ostoslistalla jo kauan. Jokin on kuitenkin lykännyt sen ostamista. En tiedä, liittyykö se ehkä hieman turhankin paljon menneisyyteen haikalevassa ulkonäössä vai epävarmassa värimaailmassa.

Très Bienistä löytynyt Dries Van Notenin laukku on kuitenkin kaikkea sitä, mitä etsin. Se vaikuttaa tukevalta, laadukkaalta ja riittävän näkymättömältä. Kulutus varmasti patinoisi sen vieläkin kauniimmaksi. Mutta: hinta on alennuksienkin jälkeen aika rapsakka.

Kuvat: Trés Bien 12 ja 3

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s