New York hardcore scene

Minusta pitäisi kaiken järjen mukaan tulla isona historioitsija. Rakastan yli kaiken historiankirjoja, elämänkertoja ja eteenkin populaarikulttuurin alaryhmittymistä kertovia opuksia, vaikka ne ovatkin yleensä aivan liian pitkiä ja vaikeaselkoisia.

Minulla on ollut jo pitkään työn alla lukea lisää hardcore-skenen synnystä ja sen vaiheista. Löysin jokin aika sitten jo kertaalleen kadottamani Street Carnagen New Yorkin hc-meininkejä esittelevän kuvakokoelman, jonka parhaita paloja on pakko vilauttaa teillekin.

Ja kerrankin kun päästiin asiaan, on myös pakko mainita viime vuoden Rakkautta & Anarkiaa -festivaaleilla esitetystä Blank Citystä. No wave -piireistä kertova dokumentti oli filmifestivaalin inspiroivinta ja kiinnostavinta antia. Suosittelen lämpimästi jokaiselle.

Tässä johdannossa ei ollut kuitenkaan tällä kertaa mitään tolkkua, joten seuraavassa ylisiistejä kuvia Black Flagin tahdittamana.

Swimming in the main stream is such a lame dream.

oldnyxhc48

oldnyxhc31

oldnyxhc39

oldnyxhc02

Kaikki kuvat täältä

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s