Lupaan, että tämä on ensimmäinen ja viimeinen syksyn vaatemallisto, jota esittelen ennen elokuuta. Fernando Korpi julkisti ensi syksyn ja talven kokoelmansa kesäkuun alussa ja voi pojat, miten hyvältä se näyttääkään.

fernandokorpi_1

Fernando Korpi on suomalainen vaatesuunnittelija, joka valmistaa miesten vaatteita lähtökohtinaan käytännöllisyys ja kestävyys. Edelliset vaatemallistot eivät saaneet vielä ryntäämään nettikauppaan, mutta nyt houkuttelisi ja kovasti.

Karhunmetsästäjät-mallisto on saanut vaikutteita hylätyistä tehdaskaupungeista, Twin Peaks -sarjasta ja Kauriinmetsästäjät-elokuvasta. Taidankin ensi syksynä repiä innostusta samoista asioista, sillä Korven luomat maastokuviot yhdistettyinä korkeavartisiin nahkakenkiin ja pillifarkkuihin näyttää liian houkuttelevalta.

Juuri, kun olin kaavailemassa ihon pintaverenkiertoa häiritsevistä farkuista luopumista.

fernandokorpi_4

fernandokorpi_3

fernandokorpi_2

Katso loput malliston kuvat täältä.

Kuvat täältä

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s