Oletko tahtonut kirjoittaa päiväkirjaa, mutta päivittäinen paperille rustaaminen tuntuu hankalalta? Oletko halunnut Twitterin tai Facebookin, jonne voisit kirjoittaa tilapäivityksiä vain ja ainoastaan itsellesi?

Toiveisiisi on vastaus: Day One -päiväkirjaohjelma Macbookille ja iPhonelle.

dayone

Day One edustaa kekseliäisyyttä ja uusimman tekniikan hyödyntämistä nerokkaimmillaan. Ohjelma yhdistää perinteisen päiväkirjan rustaamisen ja Facebook-päivittelyn sujuvasti yhteen. Yhteispeli Macbookin ja iPhonen kanssa toimii saumattomasti ja oman elämän raportointi on helpompaa kuin koskaan.

Day Onen ainoa heikko puoli on sen korkea hinta. Mac-versio maksaa reilut seitsemän euroa ja iPhone-versio tulee ostaa erikseen parin euron veloituksesta. Lievästä rahastuksesta huolimatta olen ollut ostoksiini erittäin tyytyväinen. Tämän avulla on selvitetty jo muutamat writer’s blockit ja päiväkirjan kirjoittaminen tuntuu ensimmäistä kertaa elämässäni luontevalta.

Ja mikä tärkeintä, Twitter-kavereiden ei enää tarvitse kestää aivan turhia ja kryptisiä tweettejä.

Kuva täältä

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s