Ihailen yhdelle asialle omistautuneita keräilijöitä. Numismaatikot ovat kovia jätkiä ja filatelistit todellisia humanisteja päästä varpaisiin.

Olen itse päätynyt Pokémon-korttien ja Gogojen kautta keräilemään äänitteitä niiden eri muodoissa, lähdeteoksia tatuointitaiteeseen ja keltakantisia kirjoja.

Tahtoisin kuitenkin säilyttää jotain vähän pysyvämpää. Esimerkiksi Tomi Tuomisen syntetisaattorikokoelma on kadehtittavan vaihtoehtoinen keräilykohde ja muutenkin pirun cool.

Jos omistaisin paksun lompakon, alkaisin kerätä rannekelloja. Intohimo aikarautoihin syntyi vuosi sitten, saadessani ylioppilaslahjaksi Sen Oikean. Riippuvuussuhde ranteessa riippuvaan painolastiin on muodostunut häiritsevän voimakkaaksi ja siksi kaipaisin uusia kelloja.

Ja miksen vaikka jokaisen seuraavista:Bongasin Daniel Wellingtonin 1700-luvun Ranskan ilmastoa henkivän kellon Martin Hanssonin blogista ja olen siitä lähtien tutkinut kyseistä kuvaa tasaisin väliajoin huokaillen syvästi ja kovaan ääneen.

Junghansin Automatic hyppäsi silmille Saksan GQ:n kelloliitteestä, mutta lähes tuhannen euron hinta on pitänyt meidä toistaiseksi toistemme ulottumattomissa. Ja pitää varmaan jatkossakin.

Chanelin J12 Marine on rannekellojen kuningas. Kuolisin luultavasti onnellisena, jos saisin edes joku päivä sovittaa kyseistä aikarautaa ranteeseen.

Edellä mainituista keräilykohteista on luontevaa haaveilla Angus & Julia Stonen tahtiin. Käy lukemassa arvio duon keikasta täältä.

Kuvat täältätäältä ja täältä

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s