Huoneeni koki eilen keväsiivouksen. Siivoaminen on kuitenkin lievää itsepetosta tässä residenssissä, sillä pöly laskeutuu tummille puupinnoille sillä samalla hetkellä, kun kääntää selkänsä.

Päätin siivoamisen jälkihuuruissa ottaa pari fiilistelykuvaa omasta tilastani. Huone remontoitiin lukion ensimmäisellä pari vuotta sitten ja silloin oli ihan pakko saada tummaa puuta ja selkeitä linjoja. Nyt saattaisin valita vähän muutakin väriä…

Remontin jälkeen huoneessa ei olekaan tapahtunut suurempia muutoksia. Pienempi Ikean Expedit-hyllykkö oli pakko vaihtaa saman sarjan mediakompleksiin, sillä levyjä ja lehtiä alkoi pursuta vähän joka reiästä. Samalla sain tekosyyn investoida kunnon audiovehkeisiin.

Vaikka puitteet ovat ihan mukavat, pääsen toivottavasti muuttoaikeisiin jo ensi syksynä. Sähköpostiin saakin elokuun jälkeen laitella vinkkejä potentiaalisista ja kohtuuhintaisista vuokra-asunnoista Helsingin kantakaupungista.

Photos: Tomi Mustikka

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s